هشدار درباره شیوع آنفلوانزای شتری در قطر!

کارشناسان بهداشت به گردشگران حاضر در جام جهانی فوتبال قطر درباره خطر ابتلا به ۸ بیماری هشدار داده که یکی از آنها آنفلوانزای شتری است.

به گزارش آی زندگی و به نقل از دیلی میل، آنفلوآنزای شتری یا MERS‌ دهه گذشته در قطر دهها نفر به سندرم تنفسی خارومیانه یا همان MERS {انفلوانزای شتری} مبتلا شدند.

کارشناسان می‌گویند یک سوم از مبتلایان این نوع آنفلوانزا جان خود را از دست می‌دهند و این بیماری در فهرست ۸ بیماری خطرناک در قطر اعلام شده که ممکن است گردشگران فوتبالی در جام جهانی به آن مبتلا شوند.

البته کووید و آبله میمون در صدر فهرست قرار دارند.

طبق مقاله منتشر شده کارشناسان بهداشت جهانی در مجله New Microbes and New Infections جام جهانی فوتبال به طور اجتناب ناپذیری خطر گسترش بیماری‌های عفونی را به همراه دارد.

پروفسور پاتریشیا شلاگنهاف، اپیدمیولوژیست از مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی هشدار مذکور را در قطر و کشورهای همسایه ذکر می‌کند.

گفتنی است عربستان  جایی که MERS برای اولین بار یک دهه پیش گزارش شد، کنار قطر است و به دلیل تعداد زیاد هوادارانی که برای تماشای مسابقات به قطر سفر کرده‌اند، بیماری می تواند به کشورهای دیگر مانند انگلیس و ایالات متحده صادر شود.

حدود ۵۰۰۰ هوادار انگلیس و ولز برای مرحله گروهی عازم این کشور عربی شده‌اند.

آنها تنها کسری از ۱.۲ میلیون هواداری را تشکیل می‌دهند که انتظار می‌رود برای این تورنمنت تاریخی به قطر سفر کنند.

انگلیس تاکنون تنها پنج مورد ابتلا به مرس را ثبت کرده است که آخرین مورد آن مربوط به مسافری از خاورمیانه در اوت 2018 بوده است.

به گفته روسای بهداشت، انتقال از انسان به انسان امکان پذیر است.

تصور می‌شود که شترها میزبان طبیعی ویروس هستند که از همان خانواده ویروس همه‌گیری کووید هستند.

به همین دلیل، روسای بهداشت از قبل توصیه می‌کنند  مسافران منطقه از دست زدن به پستانداران خودداری کنند.

 

0 0 رای ها
امتیاز به مطلب
دنبال کردن نظرات
اطلاع از
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پربیننده امروز
آخرین مطالب
0
خوش‌حال می‌شیم نظرتون رو درباره این مطلب بدونیمx