چگونه اعتماد را در کودکان رشد دهیم

آی زندگی– آیا شما والدینی هستید که احساس می‌کنید فرزندانتان به حرف شما گوش نمی‌دهند و نمی‌دانید چگونه با فرزندانتان صحبت کنید؟ آیا احساس می کنید که مانعی بین شما و آنها وجود دارد که باعث می شود آنها به روی شما باز نشوند؟ آیا می خواهید آنها به شما اعتماد کنند تا رابطه بهتری داشته باشید؟

اگر پاسخ شما به هر یک از این سوالات مثبت است، برای یافتن راه حل برای این مشکلات به خواندن ادامه دهید. من سه نکته کلیدی برای جلب اعتماد فرزندتان را توضیح خواهم داد تا او با شما بازتر صحبت کند.

چگونه با کودکان صحبت کنیم: 3 کلید برای ایجاد اعتماد با آنها

اینها نکاتی است که به شما کمک می کند با فرزندان خود صحبت کنید و رابطه بهتری با آنها داشته باشید.

  1. توجه خود را به آنها معطوف کنید.

توجه بی‌نظیر به کودکان ممکن است راه حلی منطقی و آسان برای ایجاد ارتباط و اعتماد به نظر برسد. با این حال، با سطح بالای حواس‌پرتی‌هایی که امروزه در فرهنگ خود داریم (بالاترین عامل حواس‌پرتی تلفن‌های همراه هستند)، توجه بی‌نظیر به طور فزاینده‌ای دشوارتر می‌شود.

تحقیقات گزارش شده در مقاله The Distracting Draw Of Smartphones نشان داد که داشتن تلفن همراه در دید، حتی در حالی که از آن استفاده نمی شود، باعث ایجاد حواس پرتی ذهنی برای افراد می شود. برای اینکه بتوانیم با توجه بی‌نظیر خود ارتباط برقرار کنیم، باید تلفن‌های همراه و سایر مواردی که حواس‌مان را پرت می‌کنند، از دید و ذهن خود دور کنیم.

  1. از گرما و همدلی استفاده کنید.

توجه به فرزندانمان چیز شگفت انگیزی است. با این حال، اگر تعاملات احساسی سرد و دور باشد، اعتماد و روابط مثبت ایجاد نمی شود. هنگام تعامل با فرزندانمان باید از گرمی، شفقت و همدلی استفاده کنیم.

این کار آسانی به نظر می رسد. با این حال، زمانی که زندگی ما بسیار شلوغ است و ما احساس استرس می کنیم، می توانیم به طور پیش فرض کمتر از تعاملات گرم باشیم. ما باید زمان و تلاش خود را صرف کنیم تا با فرزندانمان به گونه ای صحبت کنیم که گرما و همدلی را منتقل کند، زیرا این باعث ایجاد یک رابطه قابل اعتماد می شود.

  1. ثابت قدم باشید.

وقتی در حال تربیت فرزند هستید، مهم است که منصف و منصف باشید. کودکان زمانی در محیط‌هایی رشد می‌کنند که بدانند باید چه انتظاری داشته باشند و یک روال عادی ایجاد شده باشد.

به عنوان مثال، اگر یک سیستم پاداش برای کارهای خانه ایجاد کرده اید و سپس یک روز تصمیم می گیرید که نمی خواهید پرداخت را انجام دهید (بدون دلایل منصفانه)، در این صورت پیام های متفاوتی برای کودک ارسال می شود. این می تواند انتقال این پیام باشد که تلاش های آنها مورد قدردانی قرار نگرفته است یا اینکه شایسته دریافت پاداش نیستند.

اگر می گویید می خواهید کاری انجام دهید، پس باید به قول خود پایبند باشید. این ثبات است و همچنین شما را به بزرگسالی قابل اعتماد در زندگی خود تبدیل می کند.

یکنواختی و روتین می تواند کمک زیادی به ایجاد احساس امنیت در فرزند شما کند. امنیت در خانه به آنها کمک می کند احساس کنند که می توانند به شما اعتماد کنند.

پربیننده امروز
آخرین مطالب